Facebook Pixel

Imaš vprašanje? Za svetovanje smo Ti na voljo od ponedeljka do petka med 8 in 18 uro. 040 845 145 

Vračilo in menjava blaga

Pravica do odstopa od pogodbe

  

Kupcu pripada pravica, da v 14 dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da mi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po prevzemu izdelka.

  

Obveznosti kupca pri odstopu od pogodbe

 

1. Odstop in vračilo blaga

 

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe ali sporočilo z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe, je kupec dolžan poslati na sedež podjetja (Aforum d.o.o., Prešernova ulica 9, 2230 Lenart v Slovenskih goricah) ali na kontaktni elektronski poštni naslov info-si@nalivno-pero.si.

 

Po obvestilu mora kupec prejeto blago v 14 dneh vrniti podjetju. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Priložena pa mora biti prav tako kopija računa in vsi ostali spremni dokumenti. Podjetje ne bo sprejelo vrnitve pošiljke, če bodo pri njej vidni kakršnikoli znaki uporabe.

 

Kupec sam nosi breme nevarnosti izgube, poškodbe ali uničenje blaga, ki ga želi vrniti in neposreden strošek vračila izdelka. Pošiljke z odkupnino, s strani podjetja ne bodo sprejete.

  

2. Odstop in vračilo blaga z namenom menjave

 

V primeru menjave kupljenega blaga, kupec izpolni obrazec za menjavo artikla ter ga skupaj z izdelkom pošlje na sedež podjetja (Aforum d.o.o., Prešernova ulica 9, 2230 Lenart v Slovenskih goricah).

 

Po obvestilu mora kupec prejeto blago v 14 dneh vrniti podjetju. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Priložena pa mora biti prav tako kopija računa in vsi ostali spremni dokumenti. Podjetje ne bo sprejelo vrnitve pošiljke, če bodo pri njej vidni kakršnikoli znaki uporabe.

 

Kupec sam nosi breme nevarnosti izgube, poškodbe ali uničenja blaga, ki ga želi zamenjati in neposreden strošek vračila izdelka. Pošiljke z odkupnino, s strani podjetja ne bodo sprejete.

 

Izjeme od pravice do odstopa od pogodbe in vračila ali menjave kupljenega blaga

 

Kupec oziroma naročnik nima pravice do odstopa od pogodbe in vračila ali menjave kupljenega blaga v primeru individualiziranega izdelka, kot na primer kakršnikoli izdelek z gravuro, ki je bil izdelan po in v skladu z naročilom kupca oziroma naročnika. Izjema od tega je le napaka podjetja, kot na primer napačen datum, ime... kot v oddanem naročilu.

 

Obveznosti prodajalca pri odstopu od pogodbe

 

1. Vračilo artikla

 

V primeru odstopa od pogodbe bo podjetje kupcu vrnilo kupnino za vrnjeni artikel najkasneje v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

 
V primeru, da pa je do odstopa od pogodbe prišlo zaradi neopravičenega ne prevzema pošiljke in je pri tem kupec že plačal kupnino za naročeno blago, mu bo prodajalec vrnil predhodno opravljeno plačilo zmanjšano za znesek stroška vračanja ne prevzete pošiljke v vrednosti 2,32€.

 

2. Vračilo artikla zaradi menjave

 

V primeru, da je kupnina za nov artikel nižja od prvotno plačanega artikla ali pa da vrnjenega artikla ni možno menjati, bo podjetje nakazalo (delno oziroma celotno) kupnino za vrnjen artikel, na v obrazcu za menjavo artikla navedeni kupčev transakcijski račun.

V primeru, pa da je kupnina za nov artikel višja od prvotno plačanega artikla, pa bo podjetje upoštevalo v obrazcu za menjavo artikla označeno željo kupca, da bo preostanek kupnine na novem računu poravnal po povzetju ali po predračunu na transakcijski račun podjetja.

Preverjena kakovost

iz Evrope

Enostaven nakup

možen tudi brez registracije

Odposlano še isti dan

velja za naročila oddana do 14. ure

Garancija zadovoljstva

možnost vračila v 14 dneh

Pridruži se nam na družbenih omrežjih

Prijavi se na naše e-novice

Bodi med prvimi, ki bodo obveščeni o najnovejših trendih, posebnih ponudbah in popustih!

Da, želim prejemati informacije o najnovejših trendih, posebnih ponudbah in popustih in se strinjam z izjavo o zasebnosti in varstvu podatkov za namen prejemanja spletnih novic od NALIVNO-PERO.si, od katerih se lahko kadarkoli odjavim. 

Swipe up