Facebook Pixel

Imaš vprašanje? Za svetovanje smo Ti na voljo od ponedeljka do petka med 8 in 18 uro. 040 845 145 

Politika piškotkov in nastavitve

Da ti lahko omogočimo nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo v naši spletni trgovini nalivno-pero.si uporabljamo piškotke in primerljive tehnologije z namenom zagotavljanja in izboljšanja spletnih storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Namestijo se, ko oddaš obrazec, se prijaviš ali opraviš kakršnokoli drugo interakcijo s spletno stranjo preko klikanja na enostavne povezave. Pri tem velja, da ob obisku in uporabi spletne trgovine nalivno-pero.si sprejemaš nujne piškotke, katerih ni možno na spletni strani posebej onemogočiti, saj so le-ti ključnega pomena in brez katerih posamezna spletna stran ne bo delovala kot bi morala ter analitične piškotke, ki so ključnega pomena za zagotavljanje in izboljšanje funkcionalnosti spletne trgovine in posledično s tem Tvoje izkušnje z našo spletno trgovino, katere pa lahko onemogočiš oziroma prekličeš prek spremembe nastavitev piškotkov. Pri tem pa so vsi Tvoji podatki shranjeni varno in v skladu z veljavnimi pravnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov, zlasti v skladu z Uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (EU GDPR) in podzakonskimi akti, ki veljajo za naše podjetje.

 

Kaj so piškotki

 

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo v Tvoj brskalnik, ko obiščeš katerokoli spletno stran. Pomembni so tako za delovanje same spletne trgovine, kot tudi za izboljšanje Tvoje izkušnje, saj nam med drugim omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev ter pomagajo pri razumevanju, kako uporabljaš našo spletno trgovino, na podlagi česar lahko naredimo Tvoj prihodnji obisk naše spletne trgovine bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih Tvojih osebnih podatkov in ne shranjujejo informacij, ki bi Te lahko osebno identificirale. Piškotki dovoljujejo tudi, da se aplikacije odzivajo glede na Tvoje individualne zahteve. Z zbiranjem in hranjenjem informacij o Tvojih preferencah lahko tako natančneje prikrojimo operacije glede na Tvoje potrebe in želje.

 

Spletni promet tako uporabljamo za identifikacijo, katere strani so bile uporabljene. To nam pomaga analizirati podatke o našem spletnem prometu in pomaga izboljšati našo spletno stran na način, da jo lahko prikrojimo Tvojim individualnim potrebam. Te podatke uporabljamo le za analitične potrebe in jih nato odstranimo iz sistema.

 

Celostno nam piškotki pomagajo, da Ti zagotovimo kar najboljšo spletno stran, s tem da nam omogočijo spremljanje katere strani smatraš, da so zanimive in katere niso. Piškotek nam v nobenem primeru ne omogoča dostopa do Tvojega računalnika ali kakršnihkoli drugih informacij o Tebi, razen tistih, ki si jih sam-a delil-a z nami. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko sam-a večinoma spremeniš nastavitve brskalnika tako da le-ta zavrne piškotke, v kolikor to želiš. To pa lahko povzroči, da žal ne moreš izkoristiti vseh prednosti posamezne strani.

 

Za namen omogočanja nemotene in prijetne uporabniške izkušnje in individualni prilagoditvi oglasov, prav tako sodelujemo s številnimi ponudniki storitev pri čemer uporabljamo piškotke in metode sledenja ter se pri tem, kolikor je mogoče, ravnamo po našem zakonitem interesu obdelave podatkov. V večini primerov pa vnaprej pridobimo Tvoje soglasje, katerega lahko prek spremembe nastavitev piškotkov kadar koli spremeniš oziroma prekličeš.

  

Prisotni smo tudi na različnih kanalih socialnih omrežij, zaradi česar uporabljamo njihove piškotke in tehnologije sledenja in na katerih Ti lahko, v primeru da jih uporabljaš, prikazujemo različne ponudbe in s Tvojim zanimanjem prilagojene oglase. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki. Podano soglasje za prikaz oglasov lahko prek spremembe nastavitev piškotkov kadar koli spremeniš oziroma prekličeš.

 

Katere piškotke uporabljamo

 

Obsežen opis piškotkov, ki jih uporabljamo si lahko ogledaš v naši izjavi o zasebnosti in varstvu podatkov, kjer se nahajajo tudi informacije o tem, katere Tvoje osebne podatke zbiramo na naši spletni strani, za kaj jih uporabljamo, s katerimi varnostnimi ukrepi so Tvoji podatki čim bolj zaščiteni, komu jih lahko posredujemo in kdaj jih izbrišemo. Poleg tega Te obveščamo o vsakokratni pravni osnovi, ki nam dopušča ustrezno obdelavo podatkov in tudi o zakonsko določenih pravicah v zvezi z obdelavo teh podatkov.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo pa si lahko ogledaš pod posamezno skupino piškotkov, ki Ti je na voljo v nadaljevanju.

 

Upravljanje piškotkov

 

O tem ali boš dovolil-a shranjevanje piškotkov na svoji napravi se lahko zmeraj odločiš sam-a, vendar naša spletna stran žal ne bo optimalno delovala, če bodo vsi piškotki onemogočeni.

 

Nastavitve za piškotke lahko generalno dovoljuješ, omejuješ, nadziraš in spreminjaš tudi s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. V ta namen Ti za informacije o nastavitvah in upravljanju s piškotki nudimo povezave do spletnega brskalnika, ki ga uporabljaš:

 

 

Če si soglasje za namestitev piškotkov predhodno že dal-a in si si pozneje premislil-a ter onemogočil-a že nameščene piškotke v svojem brskalniku, bo Tvoj obisk na spletni strani razumljen kot prvi obisk, zaradi česar se bo obvestilo o piškotkih ponovno prikazalo. 

Preverjena kakovost

iz Evrope

Enostaven nakup

možen tudi brez registracije

Odposlano še isti dan

velja za naročila oddana do 14. ure

Garancija zadovoljstva

možnost vračila v 14 dneh

Pridruži se nam na družbenih omrežjih

Prijavi se na naše e-novice

Bodi med prvimi, ki bodo obveščeni o najnovejših trendih, posebnih ponudbah in popustih!

Da, želim prejemati informacije o najnovejših trendih, posebnih ponudbah in popustih in se strinjam z izjavo o zasebnosti in varstvu podatkov za namen prejemanja spletnih novic od NALIVNO-PERO.si, od katerih se lahko kadarkoli odjavim. 

Swipe up